lördag 4 februari 2012

Vi gillade alla!

Tjoho, nu är det igång! Trängsel i soffan, någon står i vägen, någon pratar för högt, bråk om telefonen, godiset tar slut alldeles för fort. Inte så jättemycket lugn och ro för mamma schlagerfanet att ta in låtarna, men jag antar att det är en del av upplevelsen. Vi röstade på nästan alla låtar, så jag antar att det var ett bra betyg åt tillställningen. Och programledarna var kanon, lugna och säkra och emellanåt roliga. Allt man kan begära. Håller med hyllningskören av Gina, hon är lugn och rolig, och har uppenbarligen också förmågan att finna sig i direktsändning (efter osmaklig tafs av Torsten), det är inte illa! Men gillade också Helena Bergström (bra sketcher) och Sarah Dawn Finer, de kompletterar varandra och ser ut att ha roligt. Fast sångnumret på temat schlager för alla kändes lite som att slå in en öppen dörr.

Barnen gillade Dead by april, Sean Banan, Marie, Loreen, Moniker. Och lite de andra också. Jag gillade mest Loreen och Torsten, men lite disco med Marie eller Afro-Dite (som har Bolibompa-namnsdag idag, att de inte uppmärksammade det!) hör också till. Nu ser vi fram emot nästa vecka!

(Men att påannonsera Melodifestivalens första deltävling som en seriestart? Seriestart? Det är ju Melodifestivalen, årets tv-händelse, och ingen simpel serie! Nåja, alla är kanske inte lika upphetsade över detta som jag...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar