torsdag 1 mars 2012

Nattbloggande

Ja, såhär dags kan man också blogga. Klockan är tio över två på natten och jag är uppe. Eftersom jag är småbarnsmamma finns det bara några alternativa anledningar till detta:
- Något barn är sjukt (fast då brukar det vara svårt att blogga).
- Jag jobbar över (har hänt någon gång att jag suttit uppe till två, men det hör inte till vanligheterna, tack och lov).
- Jag somnade med en unge vid läggning och kan nu inte somna om (japp, det är detta som hänt).

Åh, vad jag önskar att jag hade varit ute på galej istället och nu satt och drack vatten för att slippa bli så bakfull imorgon. Och kanske en kvällsmacka också, medan man lite snurrig zappar mellan natt-tv med skavsår på fötterna och röklukt i håret. Det hade varit något.

Ja, det var alltså så länge sedan det begav sig att det fortfarande var tillåtet att röka på krogen. Istället ligger jag här och lyssnar på en sovande unge. Inte helt fel det heller, förstås.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag förstår känslan av både det ena och det andra... och så säger jag typ va, får man inte röka på krogen (känns som om det var en hel evighet sen jag var "ut")?? Hoppas du sov gott sen och vad klokt att kliva upp istället för att ligga och reta upp sig ,,, Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :-), jag sov gott sen. Men de gånger jag är ute eller på fest, så är det alltid med jobbet. Känns lite deppigt, det hade ju varit roligare att lägga den tiden på egna vänner. Men bättre än inget kanske.

      Radera