torsdag 18 augusti 2011

Tur att jag bloggar anonymt

Häromdagen var det dags att köpa nya tandborstar till barnen, de gamla hade varit med hela sommaren. OK, jag ska vara lite ordentlig för en gångs skull och se till att slänga de gamla borstarna innan vi packar upp nya, tänkte jag. Rotade lite i badrumsskåpet och hittade ett gäng, rotade lite till och hittade ännu fler. Totalt tio stycken! Jisses, var kom alla ifrån?

Och så igår kom jag mig för att rensa lite i samma badrumsskåp. Jag slängde en halv soppåse full med skräp, gamla salvor, gamla plåster, och tomma linsburkar. Och hittade ytterligare 5 gamla tandborstar! Man kan inte beskylla mig för att vara pedant, det kan man inte. Nu ser man botten på skåpet, det är ju bra i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Mm, kunde har varit vårt badrumsskåp du beskrev... Skillnaden är att vi inte gjort någon röjning och har nog ännu fler tandborstar ;-)... Jag hade inte haft lika skoj om Mannen eller jag varit pedanter ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är mest förvånad att det fick rum så många, det var ju inte alls länge sen jag röjde senast. Det var väl... hm... ja, bara några år sen sist ;-). Mannen min är ännu värre.

    SvaraRadera