fredag 19 juli 2013

Moderniteterna

Surfar runt på mobilens kassa uppkoppling, när jag stänger av bilderna går det hyfsat. Men vad är bloggar utan bilderna? Semester nästan utan internet, det tog inte många år innan jag blev beroende. Barnen fattar inte vad som hänt, de är så vana vid att bara öppna datorn, och där finns alltihop, alltid. När jag var barn fanns det varken dusch eller rinnande vatten här. Och jag sitter här och saknar snabbt internet.

Men de stackars megabyten räcker till Spotify ändå, ibland i alla fall. Jag brukar inte vara så flitig där, men efter att ha tröttnat på gamla kassettband som hamnat här (vilket tiiid det tar att hitta låtarna, spola fram och tillbaka, inte vet var de börjar och slutar heller) var jag sugen på något nytt. Jag har introducerat sonen och mig själv för Den svenska björnstammen. Så roligt att ha så stora barn att man kan upptäcka musik med dem. Förutom melodifestivallåtar då, som även fyraåringen älskar (sötchock när hon sjunger "You, för övrigt).

Ruvar på inlägg som kräver bilder. Återkommer när ordningen är återställd.

2 kommentarer:

  1. Mm, jag googlade runt efter musik med tonåringen igår... Jättekul... Men det här med nätet är både bra och dåligt. ibland blir man lite lite här och nu också. Fast det finns mycket kloka tankar som behöver spridas. Kram

    SvaraRadera