lördag 29 december 2012

Ordningen återställd

Man skulle ju kunna tro att jag slutat blogga när senaste inlägget är över en vecka gammalt. Eller att jag har haft annat för mig kanske. Julstressen tog över där någonstans den 21:a och sen åkte vi till mina föräldrar den 23:e och där händer det ju en massa saker som gör att man inte hinner sitta ned och skriva en skvätt. Om jag lyckas få till en större och lite mer systematisk blogg till nästa år ska jag fixa till julinlägg också - lovar.

I förrgår snodde jag till mig en liten stund när de andra var ute, och surfade runt lite med telefonen. Jag får ju lite abstinens av att inte få till mina internetstunder. Men igår kväll kom vi hem och nu är ordningen återställd, barnen spelar tv-spel och tittar på TV och föräldrarna sitter framför varsin dator. En mixar musik och en bloggar - man kan faktiskt vara kreativ fast man slappar. Trots att mina föräldrar är gulliga och tar hand om barnen rätt mycket när vi är där så är det svårt att uppnå det där totala kravlösa slappandet som vi ägnar oss åt just nu - som man kan göra när ingen annan ser och tyst dömer en - inbillar man sig i alla fall. Bäst att njuta så länge det varar, snart väntar ouppackade väskor och stora tvätthögar. Och något måste vi nog göra åt kylskåpet, det blev knäckemackor och utgången yoghurt till frukost idag.

2 kommentarer:

  1. Så där är det hos oss också... Och inte har det blivit så mycket Bloggat... Det är ju det som är bra med Bloggandet, man kan göra det när och om man vill... KRam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, man gör det ju för sin egen skull. Kram och gott nytt år!

      Radera