fredag 29 april 2011

Andra världar

Jag gillar att läsa bloggar. Ibland är det roligt att läsa bloggar som handlar om folk som man kan identifiera sig med, som har samma sorts bekymmer som en själv. Men ofta fastnar jag för bloggar där skribenten antingen lever ett helt annat liv än vad jag gör eller ens vill göra, eller skriver om ett intresse som jag absolut inte delar. Jag vet inte riktigt varför, med det är roligt att kika in, och slippa känna sig avundsjuk... Här är mina två favoritexempel:

Ebba von Sydow. Presentation är kanske överflödig, men hon gör TV-karriär och bloggar om mode och kungligheter. Jag är inte särskilt modeintresserad och står inte efter en karriär som hennes, och jag tror inte att vi delar sätt att se på livet och samhället. Men hon skriver bra och av någon anledning är det kul att kika in.

Nailtastic. En tjej med nagelack som största intresse, samlar på lack och visar upp nya lack i bloggen nästan varje dag. Hon tar fina bilder och jag gillar färgerna (dock inte idag när hon har ett shrek-färgat lack). Jag har inte lackat naglarna sen min bröllopsdag för 9 år sen, men det är kul att kika in i hennes nördiga nagellacksvärld.

Verklighetsflykt, kanske?

2 kommentarer:

  1. Meh - shrekgrönt är ju en alldeles underbar färg! Åtminstone på små ytor som naglar. Att vara PK tycker jag dessutom är något fint. Det betyder ju att man är klok och medmänsklig. :-)

    SvaraRadera
  2. Javisst, vi borde återupprätta PK! Det har ju blivit ett skällsord, men jag är stolt över att vara snäll.

    Jag brukar ju gilla lite konstiga nagellacksfärger, men just denna, nja... den neongulgröna från den 26:e däremot är kanon!

    SvaraRadera